8 vragen over een leiderschapsreis

Wil jij het roer steviger in handen?

· Leiderschap,Leiderschapsreis,Leiderschap coach

Waarom op leiderschapsreis? Wat is een leiderschapsreis? Hoe lang duurt een leiderschapsreis? Wat kost een leiderschapsreis? Hoeveel deelnemers zijn er bij een leiderschapsreis? Waar gaat een leiderschapsreis naar toe?

1 Waarom op leiderschapsreis?

We zijn drukker en worden meer geleefd dan ooit. Het is heel eenvoudig om op te gaan in de waan van de dag. Go with the flow. Maar voor je het weet wordt de flow een wilde rivier en ga je kopje onder.

Met een leiderschapsreis is een reis waar je de leiding over je leven steviger in handen neemt. Op reis gaan is daarvoor een goed middel omdat je dan letterlijk de waan van de dag tijdelijk achter je laat.

2 Wat is een leiderschapsreis?

Onze leiderschapsreis bestaat altijd uit de volgende elementen. De Algarve is op slechts 3 uur vliegen en is toch ver genoeg om ons los te maken van de waan van de dag.

Natuur die ons innerlijk leiderschap stimuleert en faciliteert. Een 'fellowship' met minimaal 6 gelijkgestemden die elkaar ondersteunen op hun reis. Uiteraard een leiderschapscoach die zelf zijn innerlijke reis heeft volbracht en anderen kan gidsen.

3 Hoe lang duurt een leiderschapsreis?

Onze leiderschapsreis duurt 4 dagen en 3 nachten. Donderdag tot zondag.

4 Wat kost een leiderschapsreis?

Wat kost het niet doen van een leiderschapsreis? Wat kost gebrek aan koers? Wat kost gebrek aan leiding op je eigen schip. Als je roer een paar graden verkeerd staat kom je op de Zuidpool uit en niet in Brazilië! Het hebben van een doel en een koers is misschien wel de grootste rijkdom die je je jezelf kan geven.

De investering voor onze leiderschapsreizen bedragen € 1.250,= exclusief vlucht. Daarvan is € 1.000,= bestemd voor coaching. Voor leiderschapscoaching maakt vrijwel elke organisatie budget vrij omdat steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk het voor medewerkers en leidinggevenden is om de leiding over je eigen leven terug te pakken. Waarschijnlijk is dus je werkelijke investering slechts € 250,= plus ticket. Daarvan worden accommodatie en vol pension betaald. Dit is slechts een kleine investering voor de rijkdom van een heldere koers in je leven.

5 Hoeveel deelnemers zijn er bij een leiderschapsreis?

Bij onze leiderschapsreizen zijn er minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Dit is voor ons een vereiste omdat je na je persoonlijke coachsessies de tijd én mogelijkheid hebt om je verworven inzichten met elkaar te delen.

6 Waar gaat een leiderschapsreis naar toe?

Onze leiderschapsreizen gaan naar de Algarve en Galicië. In de toekomst breiden wij ons aanbod uit met Baskenland, Zwitserland en Noorwegen. Daarnaast zijn we in staat leiderschapsreizen op maat te maken naar nog onbekende bestemmingen. Wij stellen deze leiderschapsreizen op in samenwerking op met onze deelnemers.

Naast onze vaste bestemmingen bieden we ook dé 'destination unknown' leiderschapsreis aan. Dit is een hele bijzondere leiderschapsreis, waarvan de bestemming geheim is. Het enige dat je te horen krijgt is een tijd dat je op een luchthaven aanwezig moet zijn en een paklijst. Deze leiderschapsreis is uitermate geschikt voor leiders die als leerdoel hebben om meer zaken uit handen te geven. Een reis voor controlerende leiders die beter kunnen leren loslaten. Ben jij klaar voor het avontuur?

7 Moet een leiderschapsreis altijd in een groep?

Nee absoluut niet. Tussen september en juni bied Lars één op één leiderschapsreizen aan. Deze reizen zijn op maat. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen.

8 Hoe meld ik me aan voor mijn leiderschapsreis?

Zodra er 6 deelnemers zijn wordt de reis definitief. Wanneer je met vrienden of collega’s ingedeeld wilt worden in dezelfde reis, zorg dan dat je je inschrijft op dezelfde reis en stuur nog even een mail ter bevestiging. Zodra de reis definitief wordt beginnen de voorbereidingen. Alle deelnemers krijgen een intake, tickets kunnen worden geboekt en benodigdheden op de paklijst kunnen worden aangeschaft. Wij kijken er nu al naar uit om deze reis samen te gaan maken!