7 vragen over coaching reizen

Coaching reizen voor mensen die een stapje vooruit willen komen.

· Leiderschap,Leiderschapsreis,Leiderschap coach

1 Waarom coaching reizen?

Coaching helpt je verder met je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je niet ontwikkeld blijf je achter. De wereld verandert in snel tempo. Stilstand is achteruitgang bij verandering. Wanneer je niet ontwikkeld kan je je niet aanpassen aan verandering. We weten allemaal wat er gebeurt met wezens die zich niet aan kunnen passen aan een veranderende omgeving. Coaching reizen zijn een effectieve manier om je persoonlijk te ontwikkelen.

2 Wat zijn coaching reizen?

Coaching reizen zijn vakanties in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Er zijn coaching reizen in groepen en er zijn individuele coaching reizen. Bij enkele coaching reizen slaap je elke nacht ergens anders. Bij onze coaching reizen slaap je elke nacht op dezelfde plek. Volgens ons vind er genoeg beweging plaats tijdens dat elke nacht ergens anders slapen iets toevoegt. Tijdens de coaching reizen gaan we in op een thema. Voorbeelden zijn:

  • grenzen aangeven
  • loopbaan en cariere
  • leiderschap
  • persoonlijke ontwikkeling
Elk thema is goed. We veranderen beperkende voor verruimende overtuigingen. We veranderen de bril waardoor je naar de wereld kijkt. En daarmee veranderen je ervaringen.

3 Wie gaan er mee op coaching reizen?

Iedereen die zich wil ontwikkelen mag mee op coaching reizen. Of je ondernemer, manager leraar of verpleger bent. Iedereen is welkom en iedereen kan coaching reizen gebruiken.

4 Waar gaan coaching reizen naartoe?

Coaching reizen kunnen overal naartoe gaan. Onze reis gaat naar de Algarve waar de zon bijna altijd schijnt. We verblijven in een bijzonder mooi natuurpark. We wandelen over lege stranden, de zuurstofrijke zeewind vult onze longen en blaast ons hoofd leeg. Het Portugese tempo helpt ons een tandje lager en dieper in onszelf te gaan

5 Hoe lang duren coaching reizen?

Bij ons minimaal drie en maximaal zes dagen. Minimaal drie om net dat laagje dieper te gaan en maximaal zes omdat we binnen zes dagen de angel wel te pakken hebben.

6 Wat doe je op coaching reizen?

Inspannen en ontspannen. Inspannen doen we door te wandelen en ander activiteiten op maat afgesteld op de persoon. Dit kan zijn een mtb tour, paardrijden over het strand en door de golven. Surfen in de golven. Net waar iemand behoefte aan heeft. De activiteiten dragen altijd bij aan de persoonlijke ontwikkeling.

7 Wil je meer weten over coaching reizen?

Lars organiseert coaching reizen naar de Algarve. Zowel individuele coaching reizen als groepsreizen. Hij noemt deze coaching reizen leiderschapsreis

Coaching reizen met Lars Boeck

Lars is leiderschap expert. Hij richtte in 2017 The Play Potential om met leiderschap de deur te openen naar spel. Met spel trekken we onszelf, onze teams en de maatschappij als geheel naar een hoger plan.

2 minutes of fame: uitverkochte workshop geven op Nyenrode Business Universiteit.

Fun fact: zijn hond Goofy leerde hem het meeste over leiderschap

Heb je nog vragen over coaching reizen

Stel je vraag hieronder in de comment's