Persoonlijke ontwikkeling coaching

Ervaring van een deelnemer

· Ontwikkeling

Had je van tevoren twijfels over persoonlijke ontwikkeling coaching?

Ik had überhaupt nog nooit aan coaching gedaan. Ik sta niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling. Ik help liever anderen. Ergens wist ik wel dat ik op een belangrijk punt ben aangekomen in mijn leven. Een collega die ik best hoog heb zitten raadde me het aan toch te doen. Dat gaf de doorslag.

Hoe was je ervaring met de persoonlijke ontwikkeling coaching?

De omgang met Lars was prettig. Al had ik liever willen aftrappen met wandelsessie en niet met een telefonische sessie. Voor toekomstige deelnemers gaat Lars wel beginnen met een wandelsessie. Uiteindelijk waren de telefonische sessies fijn. Ik plande ze in wanneer ik het huis voor mezelf had. En ik hoefde er de deur dus niet voor uit.

Wat zijn de resultaten van de persoonlijke ontwikkeling coaching?

Ik kijk nu met een andere blik naar mezelf en anderen. Ik heb nieuw perspectief. Ik ben veel spontaner en meer op mijn gemak. Ik voel me opgeruimder. Ik heb mijn energie nu in eigen handen. Ik voel me niet meer verantwoordelijk voor andermans energie en geluk. Voor mij zit het soms in hele kleine dingen. Ik herken en erken dingen veel sneller en laat me dus veel minder meeslepen dan voorheen.

Collega's zien het verschil ook en zeggen dat ik er zelfs in bedrijfskleding goed uit zie.

Bij aanvang gaf ik mezelf 40% en nu zit ik zeker voor 80 % op de goede richting . Dat is echt een wezenlijk verschil. Ik ben blij en zit lekker in mijn vel. Ik heb maar weinig mensen verteld dat ik deze coaching deed. Collega's zien het verschil ook en zeggen dat ik er zelfs in bedrijfskleding goed uit zie. Dat is toch leuk om te horen.

Zou je de persoonlijke ontwikkeling coaching aanraden?

Ik kan dit aan iedereen aanraden die het even niet meer weet, twijfelt en een gebrek aan koers heeft. Iedereen die niet weet of je linksom, rechtsom of rechtdoor moet gaan. Iedereen kan af en toe wel een beetje hulp gebruiken.

Suzanne Reijnen

*****