Algarve: Deze reis zou iedereen eens in zijn leven moeten doen!

· Leadership Journey

Ik had van tevoren alleen twijfel of een eco resort wel mijn ding zou zijn. Normaal kom ik niet op dat soort plekken. Maar de twijfel bleek nergens voor nodig. Het contact met Lars was vooraf behulpzaam en enthousiast. Mede daardoor kreeg ik nog meer zin in de persoonlijke leiderschapsreis. De week zelf werd volledig op mij aangepast. Als het te warm was om te wandelen deden we het rustiger aan gedaan. Door de intensieve coaching heb ik me echt los kunnen maken van mijn team bij de ABN AMRO en kan ik nu met goede energie op mijn hypnose praktijk richten. Deze reis zou iedereen eens in zijn leven moeten doen. Maar vooral leidinggevenden die van een 8 naar een 9,5 willen of leiders die een overstap willen of gaan maken is dit programma bij uitstek geschikt.

 

Amanda Waldram Hopman