8 vragen over een leiderschap coach

1 Wat als je geen leiding over je leven neemt?

Als je zelf niet de leiding over je leven neemt doet een ander het. Daarmee wordt je slachtoffer. Slachtofferschap is vergif in je leven. De leiding nemen over je leven is noodzakelijk.

2 Wat is een leiderschap coach?

Een leiderschap coach is iemand die een ander helpt de leiding over zijn leven te nemen. De leiderschap coach neemt niet de leiding over andermans leven. Een leiderschap coach helpt je bij de transformatie van slachtofferschap naar leiderschap. En daarmee helpt de leiderschap coach je naar een leuker en succesvoller leven.

3 Hoe word je een leiderschap coach?

Iedereen kan zich leiderschap coach noemen. Een cursus of training maken je geen goede leiderschap coach. Ook al heb je zelf de leiding over je leven genomen, dat betekent niet dat jouw methode ook voor een ander opgaat. Een slechte leiderschap coach wil dat jij zijn koers gaat varen omdat hem dat zo goed bevallen is. Een goede leiderschap coach ondersteunt jou in het varen van je eigen koers. Bij het vinden en het spelen van je eigen spel.

4 Hoe kies je een leiderschap coach?

Neem contact op met meerdere leiderschap coaches. Voel goed of er een klik is. Onderbewust weet je vaak wel of iemand je een stapje verder kan helpen. Je voelt aan of iemand oprecht en authentiek is. En als het niet voldoende resultaat opbrengt trek de stekker er dan uit. Ga op zoek naar iemand die beter bij je past.

5 Waarom neem je een leiderschap coach?

Uiteindelijk kunnen we alles zelf. Maar dat we alles zelf kunnen betekent niet dat we alles zelf moeten doen. Hulp inroepen is geen teken van zwakte. Hulp inroepen is juist een teken van kracht. Met hulp ga je veel sneller.

6 Wat doet een leiderschap coach?

Een leiderschap coach helpt je bij het nemen van de leiding over je leven. Een leiderschap coach helpt je bij het vinden van jou koers. En leiderschap coach helpt je bij het vinden van jouw spel en speelveld.

7 Wie neemt er een leiderschap coach?

Zijn mensen aan de top en nemen ze vervolgens een leiderschap coach? Of nemen ze een leiderschap coach en komen ze daarom aan de top?

Leiderschap coach Lars Boeck

Lars is leiderschap expert. Hij richtte in 2017 The Play Potential om met leiderschap de deur te openen naar spel. Met spel trekken we onszelf, onze teams en de maatschappij als geheel naar een hoger plan.

2 minutes of fame: uitverkochte workshop geven op Nyenrode Business Universiteit.

Fun fact: zijn hond Goofy leerde hem het meeste over leiderschap

He je nog vragen over een leiderschap coach?

Stel je vraag hieronder in de comment's