7 vragen over persoonlijke ontwikkeling reizen

· Leiderschapsreis

1 Waarom kom je niet toe aan persoonlijke ontwikkeling?

Onze auto brengen wel naar een service beurt. Aan een service beurt voor onszelf besteden we geen tijd, aandacht en energie. Wat gebeurt er met een auto die niet wordt onderhouden? Je auto takelt langzaam af. Op een dag zal je auto niet meer starten.

2 Wat staat je te wachten als je niet aan persoonlijke ontwikkeling doet?

Als je jezelf niet persoonlijk ontwikkeld takel je net als je auto langzaam af.Je leven wordt langzaam steeds zwaarder. De wereld verandert snel en jij kan het allemaal niet meer bijbenen.

3 Wie doet persoonlijke ontwikkeling reizen?

Iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Iedereen die het belang van persoonlijke ontwikkeling inziet. Iedereen die een leuker lichter leven wil. Persona betekent masker. Persoonlijke ontwikkeling is het afzetten van je maskers. Daarmee wordt het leven lichter en leuker. Je krijgt meer contact met anderen en met jezelf.

4 Wat doe je op persoonlijke ontwikkeling reizen?

Op de persoonlijke ontwikkeling reizen doen we drie uur wandelcoaching per dag. Drie uur is ruim voldoende. De rest van de dag kan je ontspannen in de accommodatie waar je vol pension hebt. Of je kan de omgeving gaan verkennen. Belangrijk is dat je tijd neemt voor reflectie.

5 Hoe lang duren persoonlijke ontwikkeling reizen?

Minimaal drie maximaal zes dagen.Minimaal drie omdat je dan lang genoeg gaat om diep genoeg te gaan. Maximaal zes dagen omdat langer dan zes dagen te veel wordt. Het is beter om vier keer een week te gaan dan 1 keer 4 week. Net als dat het beter is voor je gezondheid om elke dag een half uurtje te lopen dan eens per jaar een marathon.

6 Laad je op van persoonlijke ontwikkeling reizen?

Nou... niet zo'n beetje ook. Drie keer zoveel dan van een normale vakantie. Zon, zee en het Pertugese tempo doen de helft van het werk. De andere helft komt door het opruimen van blokkades. Het afzetten van maskers. Het voelt als twee weken in 4 dagen. Maar ook daarna profiteer je van meer energie. Deelnemers observeerden 25% meer energie in de weken na de persoonlijke ontwikkelingsreizen. 25 procent klinkt misschien als niet veel. Maar dat is twee uur op een 8 urige werkdag. Dat is vier uur op de hele dag. Tel uit je winst.

7 Hoe vaak doe je persoonlijke ontwikkeling reizen?

In het begin is het heel verstandig om 4 persoonlijke ontwikkeling reizen per jaar te maken. Omdat in het begin de meeste maskers afgezet kunnen worden. Wanneer je jezelf bent kan je naar één persoonlijke ontwikkeling reis per jaar.

Lars organiseert persoonlijke ontwikkeling reizen naar de Algarve van september tot juni. In de zomermaanden kan je ook op persoonlijke ontwikkeling reis in eigen land. Persoonlijke ontwikkeling reizen van Lars noemt hij leiderschapsreis.

broken image

Lars is leiderschap expert. Hij richtte in 2017 The Play Potential om met leiderschap de deur te openen naar spel. Met spel trekken we onszelf, onze teams en de maatschappij als geheel naar een hoger plan.

2 minutes of fame: uitverkochte workshop geven op Nyenrode Business Universiteit.

Fun fact: zijn hond Goofy leerde hem het meeste over leiderschap

Heb je nog vragen over persoonlijke ontwikkeling reizen?

Stel je vraag hieronder in de comment's