Leiderschapsreis naar de Algarve 20-23 november 2020

4 daagse leiderschapsreis naar de Algarve minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

· Leiderschapsreis,Leiderschap,Leiderschap cursus,Leiderschap coach

Waarom een leiderschapsreis in november?

Druk druk druk! Juist voor de kerst zijn we drukker dan ooit. Onze verplichtingen en verwachtingen stapelen zich torenhoog op. Het werk staat velen tot aan onze lippen. Ons lichaam slaat keer op keer alarm voor een noodzakelijke koerswijziging. Wanneer we deze signalen blijven negeren wacht ons de januari dip en beginnen we het nieuwe jaar met een achterstand die bijna niet meer in te halen is. Juist in drukke perioden is het makkelijker om over je eigen grenzen heen te gaan.

Wat zijn de voordelen van een leiderschapsreis in november?

Stel dat je met superfocus door Sinterklaas, kerst en oud en nieuw komt. Dat je in december al de koers hebt uitgezet voor januari. Dat je eind december al kan oogsten en niet in januari nog moet zaaien. Dat je je goede voornemens al hebt waargemaakt voordat het nieuwe jaar begint. Dat je het nieuw jaar met een zuivere koers binnenvaart. Als je dat wilt komt de leiderschapsreis van 14-17 november voor jou precies op tijd.

Waarom gaat de leiderschapsreis naar de Algarve?

Naar Casa Vale de Lama in de Algarve. Casa Vale de Lama Eco Resort één van de mooiste Eco resorts gelegen aan de Zuidkust van de Algarve. Het is een eco centre wat jouw 'sacred space' is deze week. Met een duidelijke visie en aandacht voor gasten en de natuur. Eindeloze stranden, zon, rust en ruimte. Het Vale de Lama team zorgt met veel liefde voor de dagelijkse praktische gang van zaken en gezond eten zodat Lars zich op de coaching kan concentreren.

leiderschapsreis algarve

"Ik ben op veel plekken op de wereld geweest, maar ik moet zeggen dat dit deel van de Algarve wel bizar mooie omgevingen kent." - Deelnemer

Hoe lang duurt de leiderschapsreis?

Vier dagen en drie nachten. Van donderdag 14 tot zondag 17 november 2019. Je wordt verwacht om donderdag middag 1300 en de reis eindigt zondag om 1400.

Hoeveel deelnemers gaan er mee?

Op deze leiderschapsreis gaan er minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Als je de reis met vrienden wilt doen zorg dan dat je tijdig aanmeld. Wil je juist nieuwe mensen leren kennen laat je vrienden dan thuis. Wil je een individuele op maat leiderschapsreis met Lars als gids? Klik dan op de knop hieronder

Wat doen we op deze leiderschapsreis?

We gaan op zoek naar jouw unieke spel. Dit doen we aan de hand van je passie, je vaardigheden, je speelveld en je purpose. Waar deze 4 elementen voor jouw overlappen vinden we jouw spel. In 5 modules vinden we met elkaar ons eigen unieke spel. Daarnaast leer je natuurlijk het spel van anderen kennen. Dat is niet alleen leuk maar kan ook heel waardevol zijn. Als anderen jouw spel kennen dan weten ze waarvoor ze je moeten bellen. En jij weet waar je anderen voor kan bellen. Daarnaast is de hele setting relaxed en ontspannen.

Wat kost de leiderschapsreis naar de Algarve?

Voor slechts 1950 Euro ga je al mee naar de Algarve. Dit is exclusief ticket, transfer en reisverzekeringen. Je kan ook je persoonlijk ontwikkelingsbudget of andere budgetten inzetten om met deze leiderschapsreis mee te gaan.

Hoe meld ik me aan voor deze leiderschapsreis?

Klik op de onderstaande knop.

broken image

Lars is leiderschap expert. Hij richtte in 2017 The Play Potential om met leiderschap de deur te openen naar spel. Met spel trekken we onszelf, onze teams en de maatschappij als geheel naar een hoger plan.

2 minutes of fame: uitverkochte workshop geven op Nyenrode Business Universiteit.

Fun fact: zijn hond Goofy leerde hem het meeste over leiderschap