• Playful Leadership Journey naar de Algarve

  Zon, zee en zuivere lucht. Wandelend over de kliffen nieuwe verruimende perspectieven opdoen. Actief op de surfplank, op de mountainbike of te paard de heuvels verkennen. Ontspannen met een massage, yoga of met een drankje de zon in de zee zien zakken. Ga mee naar het einde van Europa en kom volledig opgeladen en vol nieuwe (zelf)inzichten terug.

 • Voor wie is de playful leadership journey naar de Algarve?

  De playful leadership journey naar de Algarve is voor alle huidige en toekomstige leidinggevenden die oprecht het allerbeste met hun mensen voor hebben. Voor iedereen die slachtofferschap van zichzelf en anderen wil veranderen in playful leadership. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je man of vrouw bent en of je op dit moment leiding geeft. Met deze playful leadership journey kan leidinggeven namelijk niet lang meer op zich laten wachten.

  Waarom naar de Algarve?

  De Algarve heeft de meeste zonuren van Europa. Maar liefst 3000 terwijl Nederland slechts 1500 heeft. Goed voor het verhogen van je vitamine D en je weerstand. Wanneer de dagen in Nederland donker, koud en guur zijn is het in de Algarve net zo aangenaam als een mooie zomerse dag in Nederland. Door het uitmuntende klimaat kunnen we veel buiten in de natuur zijn.

  Welke activiteiten gaan we doen?

  Als je boog constant gespannen staat ben je snel kapot. Je kan je alleen echt inspannen als je ook kan ontspannen. Wat de juiste balans is verschilt per persoon. We bouwen genoeg flexibiliteit in het programma om de perfecte balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Lichamelijk inspanning gaat vaak samen met geestelijke ontspanning. Geestelijke inspanning gaat vaak samen met lichamelijke ontspanning. We spannen ons in op leuke speelse wijze. Dit kan door een wandeling over de kliffen, mountain biken over de heuvels, een potje tennis op mijn favoriete tennisbaan, paardrijden in de branding of leren surfen voor de waaghalzen.

 • Surfs up!

  Al tien jaar kom ik in de Zuidwest Algarve. Het is een (surf) paradijsje. Jarenlang heb ik magische golven mogen surfen met de locals op de mooiste secret spots en beaches. De Algarve is mijn tweede thuis en ik ken het op mijn duimpje.

  Tennis

  In de gevallen dat er geen surf was stond ik op de tennisbaan. Als je ook van tennis houdt of wel eens wilt proberen heb ik een superleuke tennisclub. Mijn tennisleraar Dan geeft graag een lesje.

  Mountain bike

  Alleen met een mountain bike zijn unieke plekken te bereiken. Eén van mijn beste vrienden Jeroen fietst minstens twee keer per week door het gebied en geeft ons graag een onvergetelijke toer.

 • Waar doen we wandel coaching?

  De moeilijkheidsgraad van de wandeling wordt aangepast op je fysieke kunnen. Ik ken de kustlijn als geen ander. Zo zorgen we ervoor dat het wandelen wel leuk blijft! We wandelen over woeste kliffen en verlaten stranden.

 • Verlaten stranden

  Buiten het hoogseizoen zijn de stranden verlaten. Eb en vloed wissen alle voetstappen weg. Elke dag weer een blanco canvas.

  Woeste wilde kliffen

  De kliffen aan de westkust zijn woest en wild en wijds. De afstanden zijn groter en de zee is vaak wild!

  Zonnige kliffen

  De kliffen aan de zuidkust zijn geel vanwege de zon. De zee is vaak rustiger aan de zuidkust. De dorpjes liggen dichter bij elkaar.

 • Waar en wat gaan we eten?

  Vier jaar zoeken naar het beste eten op de mooiste locaties krijg jij in 4 dagen. Mijn beste vriendin in de Algarve is een foodie en zij heeft me haar favoriete restaurantjes laten zien. We kunnen "all hipster vegan" gaan of traditionele verse vis aan zee bij de locals.

 • Koffie cultuur

  Op elke hoek van de straat kan je de beste koffie krijgen voor een prikkie. Koffie is cultuur

  Zoete snacks

  Bij dat bakkie koffie je wederom voor een prikkie een wijde verscheidenheid aan zoete snacks. En zoet is in Portugal ook echt zoet.

  Verse vis

  De vis is van een anderen planeet. Een half uur nadat de vissers binnenkomen ligt ie al op je bord. Verser dan verse vis eten met uitzicht op zee. Beter wordt het niet.

 • Waarom Playful

  De meeste coaching, leiderschap en persoonlijke ontwikkelingsreizen zijn zo serieus. Je moet out of je comfortzone, je grenzen verleggen. Je moet graven in het verleden op zoek naar je trauma's en je je gekwetste kind.

  Al dit negatieve gedoe is niet nodig en dat gaan we dus ook niet doen. We gaan zorgen dat het leuk is zodat je kan ontspannen. Pas als je kan relaxen kan je nieuwe informatie opnemen. We ontspannen door strandwandeling in de zuivere zeewind, een ligbedje te pakken op een strand, met zonsondergang een drankje te doen bij een strandtent, een ontspannende massage te nemen bij het deluxe resort of een bezoekje aan de spa.

 • Waarom wandelcoaching in de Portugese natuur?

  Ons lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Als je lichaam in beweging komt onze geest ook in beweging. Tijdens het wandelen door de prachtige natuur zien we mooie dingen in onze eigen natuur. Door nieuwe plekken te ontdekken ontdekken we nieuwe delen van onszelf. De natuur barst van de metaforen voor ons eigen leven. De natuur is vrij van oordelen waardoor de natuur goed voelt en sowieso al een helende werking heeft.

 • Over welke onderwerpen praten we tijdens de wandelcoaching?

  1

  Wat is je koers?

  Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als je niet weet waar je nu staat kan je ook geen koers bepalen. Koers kan alleen bepaald worden met een start en een eindpunt. Vanuit Groenland is de koers naar Nederland totaal anders dan vanaf de Zuidpool.

  2

  Hoe werkt je innerlijk kompas?

  Iedereen heeft een geheim, innerlijk kompas. Je ontdekt hoe jouw innerlijk kompas werkt. Bij de kleinste wind of stroming kan je meteen je koers aanpassen omdat je innerlijk kompas je direct waarschuwt wanneer je afdwaalt.

  3

  Welk voortuig is vaardig voor jouw koers?

  Hoe vind je het voertuig dat bij je past? Roeien, zeilen of een speedboot? Waar ben jij nu echt goed in? Hierin gaan we extreem de diepte in. Hoe secuurder je weet waar je goed in bent des beter is je voertuig en des te leuker de reis!

  4

  Welke crew kies je?

  Als je de verkeerde bemanning kiest wordt elke reis een hel en is het de vraag of je ooit aankomt! Als je niet zorgvuldig kiest wordt de weg er voor jou niet leuker op en kan je muiterij verwachten.

 • Anderen over de leiderschapsreis

  Ik had van tevoren alleen twijfel of een eco resort wel mijn ding zou zijn. Normaal kom ik niet op dat soort plekken. Maar de twijfel bleek nergens voor nodig. Het contact met Lars was vooraf behulpzaam en enthousiast. Mede daardoor kreeg ik nog meer zin in de playful leadership journey. De week zelf werd volledig op mij aangepast. Als het te warm was om te wandelen deden we het even rustiger aan gedaan. Door de intensieve coaching heb ik me echt los kunnen maken van mijn team bij de ABN AMRO en kan ik nu met goede energie op mijn praktijk richten. Deze reis zou iedereen eens in zijn leven moeten doen. Maar vooral leidinggevenden die van een 8 naar een 9,5 willen of leiders die een overstap willen of gaan maken is dit programma bij uitstek geschikt.

   

  -Amanda Waldram Hopman-

  *****

  Anderen over de leiderschapsreis

  Mijn verwachtingen waren niet heel hoog. Ik ging er open in. Het was een erg leuke en plezierige ervaring. Het programma zat goed in elkaar. De balans tussen inspanning en ontspanning was goed. Voor mij zijn er een veel dingen op zijn plek gevallen. Nu kan ik ze benoemen en nog bewuster toepassen. Dat werpt zijn vruchten af. Ik lag elke avond om 2100 uur in bed. Om maar aan te geven dat het niet zomaar een vakantie is. De kers op de taart was voor mij de mtb tour door een bizar mooie omgeving. Een 'once in a lifetime experience. Het was alsof ik 2 week in 4 dagen had. Mijn verwachtingen zijn uiteindelijk ruimschoots overtroffen. Ik had deze ervaring voor geen goud willen missen.

   

  Marcel van Der Westen

  *****

  Anderen over de leiderschapsreis

  Van mijn voormalig leidinggevende hoorde ik over de leiderschapsreis. Ze was erg enthousiast en zei dat het iets voor mij was. Ik heb meteen contact opgenomen met Lars en de data waren zo geprikt. Van tevoren had ik bepaalde dingen vastgesteld die af en toe tegen werken. Van Lars heb ik handvatten gekregen hoe ik deze dingen voor me kan laten werken. Nu een week later heb ik zeker 25 procent meer focus en rust.

   

  Ronald Vleugels

  *****

  Anderen over de leiderschapsreis

  Dank voor de fijne coaching in de Algarve. Die gaven me een flinke energie boost. Ik kwam volledig opgeladen thuis,. De reis gaf me de mogelijkheid om uit te zoomen. Ik voel me nu een stuk beter met ruimte en vrijheid in mijn hoofd.

 • Playful Leadership Journey - Algarve 4950 Euro

  • Bereikbaarheid: 3 uur vliegen
  • Wanneer: oktober- mei
  • Vol pension 4 dagen 3 nachten in fantastisch high end Super Deluxe resort
  • Airport transfer
  • Elke dag activiteit (surf, MB, massage naar keuze
  • Overdosis vitamine D en natuur
  • Meeting Point: Faro Airport
  • 9 uur high end playful leadership coaching
  • Slecht weer alternatief: Niet nodig!
  • Gratis e-experience twv 95 Euro
  • Deelname aan Masterclass twv 975 Euro

 • Over Lars

  Eigenaar en oprichter

  Na de verkoop van mijn surfbedrijf heb ik 3 jaar in de Algarve gewoond.

  Daarna begon ik het Nederlandse te missen. Ik ben toch meer hollander dan ik dacht. Daarom woon ik nu de zomers in Nederland en de winters in Portugal. Het beste van twee werelden. Ook neem ik de leukste mensen van Nederland graag mee naar het beste van het Portugese. De natuur en cultuur zijn fantastisch.

 • Visie

  De reis te verdelen in achtereenvolgende 4 fasen

  1

  Safety first

  Vrij van gevaar, stress en beperkende overtuigingen. Je neemt de verantwoordelijkheid voor jezelf.

  2

  Purpose

  Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je wilt, waar je talent voor hebt.Je gaat er voor. Je test.

  3

  Team

  Je weet wat je wilt, wat je talent is, je weet wat je zelf doet en wat je uit moet besteden. Je weet hoe je het talent van anderen herkent. Je stelt een mastermind samen.

  4

  Tribe

  De superieure diensten en producten die voort komen uit jouw en je teams talent mag je delen in de mastermind tribe. De tribe is het netwerk van mastermind teams.

Alle berichten
×
×
*Company address:
Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, 
Drenthe
The Netherlands

*Websites
www.theplaypotential.com
Phone 0031634777164
Mail: lars@theplaypotential.com

*Bank
ABN AMRO
IBAN: NL75ABNA0626554705
BIC: ABNANL2A

*Chambers of commerce
KVK: 67793096
VAT number: NL193902953B02


1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.theplaypotential.com and www.weekaway.nl and all of its original content are the sole property of The Play Potential.
1.2 Termination
The Play Potential reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by The Play Potential.
The Play Potential has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
The Play Potential reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services events, courses, camps, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. The Play Potential (from now on The Play Potential) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. The Play Potential will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to The Play Potential via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to The Play Potential up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by The Play Potential or one of their partners, residing in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within within 15 after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of The Play Potential, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is The Play Potential, having its head office in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at The Play Potential to handle the event, marketing and administration and can be communicated to The Play Potential companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case The Play Potential fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, The Play Potential will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to The Play Potential, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. The Play Potential declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
The Play Potential retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by The Play Potential, from now on called “the materials”, is up to The Play Potential, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from The Play Potential, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of The Play Potentialis entitled exclusively to The Play Potential. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and The Play Potential is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: info@weekaway.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.

5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.

6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars@theplaypotential.com
×
The Play Potential The Play Potential, gevestigd aan Krommedijk 4, 9464TK Eexterzandvoort, Drenthe The Netherlands, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.theplaypotnential.com Krommedijk 4 9464TK Eexterzandvoort, Drenthe The Netherlands 0031634777164

Lars Boeck is de Functionaris Gegevensbescherming van The Play Potential Hij/zij is te bereiken via lars@theplaypotential.com

Persoonsgegevens die wij verwerken
The Play Potential verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Bankrekeningnummer
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via lars@theplaypotential.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
The Play Potential verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- The Play Potential volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- The Play Potential verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming
The Play Potential neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The Play Potential) tussen zit. The Play Potential gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
The Play Potential bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden
Delen van persoonsgegevens met derden
The Play Potential verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
The Play Potential gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. The Play Potential gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The Play Potential en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar lars@theplaypotential.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The Play Potential wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
The Play Potential neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via lars@theplaypotential.com. The Play Potential heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe]

- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.